Uitgiftecentralist

De Regionale Ambulance Voorziening van de GGD Flevoland werkt nauw samen met de Regionale Ambulance Voorziening Gooi & Vechtstreek. Samen zetten onze 280 professionals zich in voor het leveren van buitengewone patiëntenzorg. In verband met toename van werkzaamheden is er bij de Meldkamer Ambulancezorg plaats voor een

UITGIFTECENTRALIST
voor 32-36 uur per week
standplaats Lelystad

Wat wordt er van je verwacht?

 • Je draagt zorg voor een optimale spreiding van de paraatheid van de ambulancezorg;
 • Je verwerkt aanmeldingen en afmeldingen van ambulances;
 • Je wijst ambulances toe aan openstaande hulpvragen en geeft ritopdrachten uit;
 • Je geeft nadere bijzonderheden door aan de gealarmeerde eenheden;
 • Je alarmeert eenheden en functionarissen ten behoeve van opgeschaalde zorg en werkt nauw samen met de verpleegkundig centralisten.

Functie-eisen

 • Een afgeronde mbo 3 of 4 opleiding;
 • je bent doortastend, besluitvaardig, stressbestendig en je beschikt over improvisatievermogen;
 • je bent communicatief vaardig om ambulanceteams onder stressvolle omstandigheden op een juiste manier te woord te staan;
 • je hebt enige kennis van medische terminologie;
 • je hebt ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerkende systemen;
 • je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Bijzonderheden
De functie wordt gedurende zeven dagen per week in dag- en avonddienst uitgeoefend met in de toekomst wellicht ook nachtdiensten. Voor het goed kunnen uitvoeren van deze functie is het behalen van het diploma Uitgiftecentralist een eis. Een psychologisch onderzoek/assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Voor indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden aangevraagd.

Salaris/arbeidsvoorwaarden
Je komt in dienst van de GGD Flevoland maar je verricht je werkzaamheden samen met je collega’s van en voor de beide ambulancediensten. De functie is ingedeeld in schaal 45. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij 36 uur maximaal € 3.824,00 bruto per maand. De cao sector Ambulancezorg is van toepassing. Het vakantiegeld en de eindejaarsuitkering bedragen 8,33%.

Informatie
Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met mevrouw K. van Rossum, teamleider meldkamer ambulancezorg tel: 06-83251106. Je kunt haar ook een email sturen: k.vanrossum@ggdflevoland.nl

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd, stuur dan je sollicitatiebrief met uitgebreide CV, onder vermelding van vacaturenummer 2024/07 vóór 21 februari a.s. via deze link, aan het team Personeel & Organisatie.

Als ambulancediensten werken we voor en met alle inwoners van Flevoland en Gooi en Vechtstreek, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.