Vacature verpleegkundigen Laag en Midden Complexe Ambulancezorg

De Regionale Ambulancevoorzieningen Flevoland en Gooi & Vechtstreek, verzorgen de ambulancezorg in de provincie Flevoland en in het Gooi en de Vechtstreek. Beide organisaties werken intensief samen.

Wij zoeken

VERPLEEGKUNDIGEN
voor laag- en midden complexe ambulancezorg
voor 24-36 uur per week
standplaats Hilversum en Almere

Als verpleegkundige bied je zorg aan mensen die op dat moment geen acute medische hulp nodig hebben. In nauwe samenwerking met de ambulancechauffeur vorm je een sterk team, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de medische begeleiding. Tijdens elke rit is jouw doel helder: je patiënt van goede en verantwoorde zorg voorzien tijdens het vervoer naar de bestemming. De functie van verpleegkundige voor laag- en midden complexe zorg is volop in beweging! Daarom worden jouw taken uitgebreid op het gebied van pijnstilling, ritmebewaking, en het begeleiden van zowel verwarde patiënten. Tot het takenpakket van de midden complexe ambulancezorg behoort steeds meer de samenwerking met de collega’s van de hoog complexe ambulancezorg.

Herken jij jezelf in het volgende?

 Je bent zelfstandig, sociaal en emphatisch en beschikt over een gezonde dosis zelfvertrouwen;
 Je kunt snel schakelen en improviseren;
 Je hebt een afgerond diploma als verpleegkundige met BIG-registratie. En je hebt een aanvullend diploma voor MC-zorg, of je hebt de drive om die opleiding te gaan volgen;
 Een geldig EHBO- en reanimatiediploma;
 Je beschikt over recente meerjarige ervaring bij voorkeur in een ziekenhuis.

Zoek jij dit verder in een baan?

 Ruimte voor nieuwe ideeën en plannen. Of je nu kort of lang bij ons werkt, we horen graag jouw suggesties;
 Je blijft op de hoogte met scholing;
 Je hebt invloed op je eigen rooster;
 Ontvang een salaris van maximaal € 4.015,00 bruto per maand op basis van 36 uur per week (schaal 45);
 De CAO Ambulancezorg is van toepassing.

Het sollicitatieproces in grote lijnen
Solliciteer: Stuur jouw motivatie en cv voor 12 mei via onderstaande link.
Sollicitatiegesprek: Het gesprek met jou vindt plaats in week 22 op 29,30 of 31 mei.
Referentiecheck: We doen een referentiecheck!
Checkcheckdubbelcheck: Na de sollicitatie volgt een medische aanstellingskeuring en de aanvraag van een VOG.

Over RAV Flevoland, Gooi en Vechtstreek
Wij zetten ons vol enthousiasme in voor de ambulancezorg in de provincie Flevoland en de regio Gooi & Vechtstreek! Met negen standplaatsen en een meldkamer zijn zo’n 250 medewerkers dagelijks bezig met het bieden van professionele ambulancezorg. De RAV Flevoland en de RAV Gooi en Vechtstreek werken nauw samen, en het kleinschalige kenmerkt ons. Dat betekent korte lijntjes, niet alleen intern, maar ook met onze samenwerkingspartners zoals de politie, brandweer en de ziekenhuizen. We gaan er samen vol energie voor, altijd!

Wij zijn één team met allerlei gezichten. Stad en land, polder en hei, weg en water. We geven het beste van onszelf. Op de ambulance, de meldkamer of kantoor. Een leven lang leren in een bewegend zorglandschap. De beste mobiele zorg, daar zijn we trots op. Bij ons kun je alle kanten op!

Vragen?

Neem contact op met mevrouw Gaby Moons, teammanager Ambulancezorg, 06 3857 2486.
Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan direct via deze link, en stuur je reactie met vermelding van het vacaturenummer 2024/29 vóór 12 mei 2024.
Als ambulancediensten werken we voor en met alle inwoners van Flevoland en Gooi en Vechtstreek, met verschillende achtergronden, sekse, geaardheid en levensovertuigingen. Wij geloven dat we innovatiever en creatiever kunnen werken met een divers samengesteld personeelsbestand en nodigen iedereen die aan het profiel voldoet uit te solliciteren.

ZZP’ers, uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.