Verpleegkundig Specialisten of Physician Assistants

Wij zijn op zoek naar:

Verpleegkundig Specialisten of Physician Assistants
voor 36 uur per week in wisseldiensten

Word jij enthousiast om je werk als Ambulance Professional af te wisselen met werken voor de Huisartsenpost, de Spoedpost of in de dag praktijk van de huisarts? Ben jij in het bezit, naast het diploma Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant, van een IC, SEH of Anesthesie opleiding en ben je bereid om de opleiding tot Ambulanceprofessional te volgen bij de Academie voor Ambulancezorg? Lees dan verder en reageer!

Je werkgebied is aantrekkelijk!
Namelijk het midden en noorden van Flevoland! Uit je werk stap je op de surfplank, fiets je door het bos of bezoek je de mooiste stadjes aan de vroegere Zuiderzee. Alle voorzieningen zijn dichtbij!

Wij bieden iets moois!
Een fijne werkomgeving, gericht op ontwikkeling van mensen en de vak inhoud. Waar ruimte is voor creatieve collega’s met een hart voor de zorg. Waar kleinschaligheid zich vertaalt naar platte organisaties en korte lijnen. Leuke collega’s die je inwerken op de Huisartsenpost of enthousiast begeleiden in je opleiding tot ambulanceprofessional. Een uitstekend salaris en dito secundaire voorwaarden.

Wat breng je mee?

  • Je bent een BIG-geregistreerde Verpleegkundig Specialist of;
  • je bent een NAPA geregistreerde Physician Assistant met een verpleegkundige vooropleiding en geldige BIG-registratie als verpleegkundige;
  • je hebt ervaring binnen de acute zorg en/ of huisartsenzorg.

Informatie geven wij graag!
Neem gerust contact op met Annemieke Doornbos van Huisartsenpost Medrie (06 12959391) of Dennis Thuis van de RAV’s Flevoland en Gooi en Vechtstreek (06 17900450). Wil je ter oriëntatie de ambulancedienst, de huisartsenpost bezoeken of een dag meekijken, van harte welkom!

Solliciteren? Ja graag!
Dat kan via deze link. Hier kun je je naam en gegevens invullen. Wij nodigen je uit voor een gesprek met vertegenwoordigers van Medrie Huisartsenpost en de RAV Flevoland en Gooi en Vechtstreek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.